Blogg

Bloggar om jakt

Att blogga om jakt kan generera en stor skara läsare med jaktintresse. Som tjej kan man nischa sig mot jaktintresserade kvinnor till exempel. Har man jakt som nisch så kan man knyta kontakter

Skriva och recensera jaktgevär.

med annonsörer som säljer jaktrelaterade produkter. Man behöver dock inte begränsa sig till det utan kan även bli affiliate till banker och kreditbolag och lägga in länkar med tips om hur man kan låna pengar till jaktresan eller jägarexamen. Har man väl kommit igång med sitt bloggande och är aktiv med flera nya inlägg i veckan så kommer man att attrahera nya annonsörer som vill samarbeta och på så vis kunna tjäna pengar på sin jaktblogg.

För att hitta bra material att skriva om i sin jaktblogg kan man med fördel skriva om sina egna erfarenheter. En bra jakthistoria är alltid intressant. Man kan även länka till artiklar om jakt och skriva om dessa med sina egna synpunkter och funderingar. När det gäller jakt finns det hur mycket som helst att skriva om. Jaktbrott är ett spännande ämne till exempel. Man behöver heller inte begränsa sig till att skriva om svensk jakt eftersom många jägare reser utomlands på jaktresor och gärna vill ha tips om spännande jaktupplevelser. Breddar man sig finns det hur mycket material som helst.

En älg dricker sjövatten.

Man kan skriva sedelärande historier om norrmän dömda för jaktbrott eller om tjuvjakt i Afrika. Variera din blogg med informativa artiklar tips om nya vapen och spännande resmål så kommer du att attrahera nya läsare. Krydda bloggen med många bilder. Bilder är alltid intressanta och rent tekniskt är det bra med många bilder i bloggen för det hjälper till så att bloggen klättrar på sökmotorerna.