Blogg

Rätt klädd för bloggen och Youtube

Om du är seriös med din blogg, webbshop eller Youtubekanal måste du skapa ett varumärke kring ditt projekt. Det är så framgångsrika personer gör. Eftersom mycket på nätet är visuellt är det smart att satsa på en garderob som passar dig, dina projekt och varumärke.

Den vita blusen

Nummer ett på din lista är att köpa en eller flera vita blusar. En vit blus ger ett professionellt, kvinnligt och fräscht utseende. Du vågar bära en vit blus för att du verkligen har något att komma med. Visst är det trevligt att sitta i t-shirt eller bomullsklänning, men det ger verkligen inte samma intryck. En bra och inkomstbringande blogg och Youtubekanal är ett ställe där vanliga människor får expertkunskap. Det spelar ingen roll om din dröm är att skriva om att driva företag, ha en livsstilsblogg, om du vill sälja egna smycken eller ha en Youtubekanal om ekonomi – du måste uppfattas som seriös och professionell. Den vita blusen och ett genomtänkt varumärke är ditt första steg. Du hittar ett stort utbud av vita blusar på NA-KD, som har ett stort utbud av snyggt och personligt mode.

Strikt, söt eller personligt klädd

Det finns vita blusar i alla möjliga stilar. Därför är det smart att du tänker igenom ditt varumärke och stil, så att du kan skapa en garderob som passar din image. Vill du designa en t-shirt och sälja den? Då är det klokt att du gör dina egna t-shirts när du pratar om att designa. Däremot är det bättre att ha på sig en vit blus i passande stil när du pratar om företagsbiten. För att skapa ett varumärke som känns enhetligt bör du tänka igenom vad du säljer eller bloggar om, din logga (det är ett måste att ha logga) och vilken image du vill ha. Sedan köper du en passande garderob till. Så att dina följare känner igen dig på din sajt, Youtubekanal och sociala medier. Det är dumt att blanda en strikt och sockersöt stil. Då verkar det som om du inte vet vem du är. Du ska istället hitta din företagsstil och hålla dig till den.

Hitta din varumärkesgarderob till bloggen

Att skapa en varumärkesgarderob till din blogg eller annan onlinenärvaro kan först verka svårt, men du följer samma principer som när du skapar en egen stil till dig själv. Med en skillnad: ditt varumärke är i fokus. Det är smart om din garderob, hemsida och logga går i samma färgtoner. Det blir mer harmoniskt. Det första du kan göra är att börja leta efter snygga kläder som du gillar och som passar din blogg. Titta på hur andra bloggare och influencers är klädda. Fokusera på individuella klädesplagg, inte hela outfiten. Ta skärmdumpar och samla alla bilderna på blusar, klänningar, jeans, t-shirtar och kavajer i en mapp på datorn. Skrolla också igenom NA-KD:s sajt, så hittar du garanterat mycket. Sedan tittar du på bilderna och ser vad som återkommer: färger, stilar och plagg. Hitta dina nyckelplagg och färger och bygg på så sätt upp din företagsgarderob.