— Okategoriserade —

Blogga om gaming

Det finns nästan inget ämnet som är större eller mer populärt än gaming och det finns gott om ingångar för den som vill ägna en blogg åt detta ämne. Vad sägs till exempel om att skriva om hur du bygger din egen gamingdator?

Som bloggare kan du också satsa på samarbeten och vad vore bättre än nätsamarbete med till exempel Webhallens datorbyggare som har alla delar och tillbehör till datorbygge? På www.webhallen.com finns till och med en egen kategori kallad gaming där du kan läsa mer om olika datormodeller samt vilka skärmar, tangentbord och datortillbehör som behövs när du ska sätta ihop din egen speldator.

Satsa på rätt processor

När det gäller datorer i allmänhet och speldatorer i synnerhet är det viktigt att satsa på rätt processor och grafikkort. Här finns det en hel del för dig som bloggare att tipsa om samt recensera. Om datorns processor inte är tillräckligt kraftfull och grafikkortet är för svagt kan den inte hantera stora spel som du vill ägna dig åt. För att få den bästa spelupplevelsen är det därför viktigt att du ser till att satsa på rätt produkter och tillbehör.

En blogg om gaming kan innehålla alltifrån hur du som spelare inreder ditt spelrum till vilka kläder som är bekväma att spela i. Självklart kan du också testa och recensera olika spel.