Blogg

8 bästa bloggarna för kändisskvaller

Tycker du om att ibland läsa skvaller, rykten och (ibland) löst prat om kändisar? Vem gör inte det. Visst, det må vara lågt, men det kan också vara otroligt underhållande. Därför har jag satt ihop en

liten lista bestående av några av nätets smutsigaste och därför mest roande kändisbloggar. Tyvärr är det ont om svenska skvallerbloggar som håller måttet så ni får hålla tillgodo med några engelskspråkiga tips.

Om du nu ändå ska läsa några bloggar med såpass lågt fiberinnehåll som de jag tipsar om, varför inte mixa med någonting som gör nytta? Att skriva högskoleprovet med gott resultat är det enklaste sättet att ge dig själv valfrihet när det gäller högskoleutbildningar. Men hur ska du gå tillväga för att få ett bra resultat? Hos Hpguiden.se hittar du tusentals övningar som förbereder dig för alla delar i högskoleprovet. Du kan dessutom anlita en personlig högskoleprovscoach som kan leda dig mot drömresultatet 2.0.

1. TMZ

TMZ är den definitiva sajten för kändisskvaller. En framgångsrik skvallersida som funnits på nätet sedan 2005. De är ofta först med att rapportera om de stora skandalerna.

2. Perez Hilton

Perez Hilton är en av de mest underhållande sidorna på nätet inom alla kategorier. De håller koll på alla de största kändisarna och publicerar intervjuer, quiz och mycket annat. Färggrann och snyggt paketerad är sidan också.

3. E! Online

E! Online är inte den mest snaskiga skvallerbloggen, men däremot en av de mest omfattande. Här hittar du nyheter och skvaller från kändisvärlden såväl som modereportage och analyser av rådande trender.

4. Zoom – Bollywood News

En skvallerblogg om Indiens filmvärld? Varför inte! Om du vill få en inblick i vad som händer i världens näst största filmcentrum kan du kika in hos Zoom. Sidan är föga känd i Sverige, men förmodligen en av världens största skvallerbloggar inom alla kategorier.

5. Reddit Entertainment

Reddits nöjeskategori postar kändisnyheter och skvaller tre gånger per dag. Ibland händer det att människor med insiderinformation dyker upp i kommentarsfälten vilket gör det här till en av de bästa skvallerkällorna därute.

6. Buzzfeed Celebrity

Här hittar du kändisrapportering från Buzzfeeds redaktion såväl som mängder av insikter kring social media. Bloggen uppdateras flitigt med runt 10 inlägg per dag, så det finns i princip alltid något nytt att läsa här.

7. Popsugar Celebrity

Ett nätmagasin som rapporterar om kändisvärldens största händelser, de senaste trenderna såväl som om mat, träning och mycket annat. På Popsugar finns mängder av läsbara artiklar att fördriva tiden med.

8. Deadline

Om det finns en sak Deadline håller högre än allt annat i sitt arbete med att rapportera kändisskvaller är det att fara först. Här hittar du snabb rapportering, analyser av händelser och nyheter från film- och TV-världen och andra nöjen.