Blogg

Vad blir nästa steg?

Nu i 2017, ungefär ett decennium efter att bloggarpersonligheter började ta form, kan det kännas svårt att veta hur man ska börja för att etablera sig i bloggvärlden. Medier och internet har utvecklats mycket och ständigt och det krävs mer än att bara börja blogga regelbundet för att klättra på topplistan. I dagsläget krävs kvalité på bilder och något mer intressant än att du var ute på klubb och dansade med dina tjejkompisar. Vad som egentligen krävs är svårt att säga, just eftersom det kan kännas så slumpartat vilka bloggar som växer sig stora. Ett sätt som växt sig stor är istället att gå dokusåpavägen. Vara med i något program så som “Paradise Hotel” och utmärka sig där för att sen bygga vidare på den personan i andra medier. Exempel på detta ser man i gamla Paradise Hotel deltagarna Erik Hagberg och Kian Avar som i artikeln Spelet om paradiset berättar om kaoset som uppstår när de visar sig ute. Detta sätt är dock garanterat mycket kritik, även om kärleken från fans ofta överväger, samt att bli tagen seriöst inte kommer att bli lätt. Men du kan alltid pröva, trots allt har vi ändå prinsessan Sofia som bevis på att man kan komma vidare i livet efter att ha varit med i Paradise Hotel.