Uncategorized

Hur började våra storbloggare?

Tre av våra största bloggprofiler i Sverige är Alexandra Nilsson (Kissies), Isabella Löwengrip (Blondinbella) och Kenza Zouiten (Kenzas). De började alla blogga tidigt i sin ungdom och var med i början när bloggtrenden började nå nya höjder.

Alexandra skapade sig blogg i början på 2007 och gjorde sig stor genom att provocera. Sena och vilda utekvällar blandat med angrepp på andra bloggare för det mesta var vardag i hennes snabbt växande blogg.

Kenza startade sin blogg i slutet på 2006. Att hon även arbetar som modell är endast fördelaktigt som bloggare då hon är mest känd för sin stil och hur allt hon sätter på sig sitter som att det var gjort för henne.

Isabella började blogga som 14- åring år 2004. I artikeln Blondinbella: Så blev hon en av de största uppges det att hon 2008 var med och startade Spotlife, där hon sen bloggade i många år tills ett erbjudande av hög ekonomisk karaktär uppkom och fick henne att byta bloggplattform till United Influences.